«ΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ»ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗ ΚΩ

H PREMIUM BRANDS σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Κω και τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: ΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρες 15:00-20:00 στο ξενοδοχείο Μαριτίνα όπου θα παρουσιαστούν καινοτόμες πρακτικές για το κοκτέιλ στον ξενοδοχειακό τομέα με γευστικές δοκιμές της σειράς προϊόντων της CAIPI.

 

 

Μείωση χρόνου παρασκευής και κόστους λειτουργίας φέρνει για τα μπαρ μια νέα ελληνική εταιρεία η PREMIUM BRANDS με τη σειρά προϊόντων της.

Μετά από 4 χρόνια διαρκούς ανάπτυξης, η εταιρεία Premium Brands πιστή στο όραμα της για προσφορά καινοτόμων προϊόντων που δίνουν λύσεις στους επαγγελματίες μπήκε δυναμικά στο χώρο του αλκοόλ, συστήνοντας τα READY TO SERVE COCKTAILS – CAIPI ONE

Τα Cocktail αυτά απευθύνονται και αποτελούν αποτελεσματικό και αποδοτικό προϊόν για Café–Bar – Ξενοδοχεία – Κρουαζιερόπλοια – Εταιρείες Catering – Εκδηλώσεις – Συναυλίες – Club και όπου αλλού υπάρχει κοινό με διάθεση για κατανάλωση ποιοτικού ποτού σε καλή τιμή.

Tα έτοιμα Cocktail Caipi Οne ήταν διαθέσιμα στο Συνέδριο του ΣΕΤΕ 2016 και είχαν παρουσία με περίπτερο στις Τουριστικές εκθέσεις: Expo Hotel 2016 και 100% Hotel Show 2016. Στις εκθέσεις αυτές μάλιστα αποτέλεσαν σημαντικό πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *