Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Στις αρχές του 2010, ο Γιάννος Παλιούρης οραματίστηκε την δημιουργία της Premium Brands και το 2011 η εταιρεία ιδρύθηκε με έδρα στην Αθήνα. Μετά από 4 χρόνια διαρκούς ανάπτυξης, το 2015 η εταιρία μας επεκτείνεται με επιτυχία στην νοτιοανατολική Ευρώπη. Πιστοί στο όραμά μας για καινοτόμα προϊόντα που δίνουν λύσεις στους επαγγελματίες μπαίνουμε δυναμικά στον χώρο του αλκοόλ, με το λανσάρισμα των READY TO SERVE COCKTAILS – CAIPI

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία της Premium Brands και των εταιρειών που εκπροσωπεί, είναι να παρέχονται στον καταναλωτή τα πιο συναρπαστικά, απολαυστικά, υγιεινά και ελκυστικά προϊόντα σε υπέροχες ξεχωριστές συσκευασίες και λογικές τιμές.

Ο πατέρας του Γιάννου έδωσε το όνομά του στην εταιρία, «Κωνσταντίνος Παλιούρης Ε.Π.Ε.», την γνωστή σε εσάς Premium Brands και μετέδωσε όλες τις εμπορικές του αρχές και αξίες.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΑΠΛΟΤΗΤΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Τα προϊόντα μας είναι μοναδικά, υψηλής ποιότητας, γευστικότατα και για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται αγνά και φυσικά υλικά.

Επεκτείνοντας το δίκτυο διανομής στην υπόλοιπη Ελλάδα και σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η Premium Brands στοχεύει να αυξήσει τα σημεία πώλησης και να φέρει τα προϊόντα της ακόμα πιο κοντά στον καταναλωτή.

Αυτό έχει επιτρέψει στη Premium Brands να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να επιτύχει συνεχόμενη ανάπτυξη. Με αυτό το τρόπο συμβάλουμε στο να δημιουργούμε νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες για τους πελάτες μας.