Η Premium Brands σας προσκαλεί στην έκθεση «100% Hotel Show»

Αγαπητοί κύριοι/κυρίες

Με ιδιαίτερη χαρά η Premium Brands σας προσκαλεί στην έκθεση «100% Hotel Show» που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 25 έως και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο MECΠαιανίας.

Tο 100% Hotel Show αποτελεί το πλέον ανατρεπτικό event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού από όλους τους χώρους, αφού εκτός από τον κατασκευαστικό τομέα στα πλαίσια του οποίου θα παρουσιαστούν πρωτοποριακές λύσεις, δίνεται έμφαση στις υπηρεσίες, την καινοτομία αλλά και την Online εποχή στην οποία εισέρχεται ο Τουρισμός.

Στόχος του 100% Hotel Show δεν είναι μόνο να ενημερώσει τους ξενοδόχους για τις νέες τάσεις, αλλά και να δώσει λύσεις στο φλέγον ζήτημα που είναι η διαδικτυακή παρουσία, το distribution, η ανάπτυξη πωλήσεων καθώς και η ανταγωνιστική ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος.

Η καινοτόμα δομή του 100% Hotel Show αποβλέπει στη δημιουργία ενός event που προωθεί την ανάπτυξη Networking & Business Development τόσο μεταξύ των εκθετών όσο και μεταξύ των επισκεπτών, αφού σημείο αναφοράς για όλους είναι η ενασχόληση με τον τουρισμό. Στα ειδικά διαμορφωμένα Lounge Meeting Point Areas, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να συναναστραφεί και να αναπτύξει ευκαιρίες συνεργασίας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες του Show, όπως Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Architects, Interior Designers, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες, εμπλεκόμενες πάντα με τον τουρισμό.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί VIP Opening Party by Caipi One και θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε μοναδικά Cocktails τα οποία αποτελούν τη νέα πρόταση στον ξενοδοχειακό κλάδο, αφού έχουν εύκολη παρασκευή και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η σειρά Caipi one είναι ένα καινοτομικό προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στους επιχειρηματικούς κλάδους της 100% Hotel ShowΠρόκειται για αλκοολούχα cocktails φτιαγμένα στη Βραζιλία με αληθινό χυμό από φρέσκα τροπικά φρούτα και το γεγονός που τα καθιστά must για τις επιχειρήσεις σας βασίζεται στα εξής:

  • Ευκολία στο άμεσο σερβίρισμα
  • Δεν χρειάζεται επιπλέον αλκοόλ, σιρόπι, πουρέ, φρούτα
  • Μακρά χρονική διάρκεια φρεσκάδας φρούτων
  • Εξοικονόμηση χρόνου
  • Απόλυτα μετρήσιμο και χαμηλό κόστος
  • Αποφυγή σπατάλης φρούτων ή άλλων υλικών
  • Μεγιστοποίηση κερδοφορίας
  • Κατάλληλο για μαζική κατανάλωση (ώρες αιχμής)
  • Σταθερά υψηλή ποιότητα
  • Ικανοποίηση καταναλωτών

Ιδανικά για καφέ, μπαρ, εστιατόρια τα προϊόντα Caipi one καλύπτουν τα πιο δημοφιλή cocktails:

Κατεβάστε την πρόσκληση σας εδώ και αν επιθυμείτε να παρευρεθείτε στο VIP Opening Party by Caipi One κατεβάστε την VIP πρόσκληση σας εδώ .

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *