Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της PREMIUM BRANDS στην Κω για τα κοκτέιλ στον ξενοδοχειακό τομέα

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κω η παρουσίαση καινοτόμων πρακτικών για το κοκτέιλ στον ξενοδοχειακό τομέα με γευστικές δοκιμές της σειράς προϊόντων της CAIPI.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν με επιτυχία η εταιρεία PREMIUM BRANDS, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Κω και τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος της PREMIUM BRANDS κ. Γιάννος Παλιούρης, o εκπρόσωπος του ΕΒΕΔ κ. Στέργος Γιαλλίζης και πολλοί ξενοδόχοι, διευθυντές ξενοδοχείων και ιδιοκτήτες Café–Bar.

Μετά από 4 χρόνια διαρκούς ανάπτυξης, η εταιρεία Premium Brands πιστή στο όραμα της για προσφορά καινοτόμων προϊόντων που δίνουν λύσεις στους επαγγελματίες μπήκε δυναμικά στο χώρο του αλκοόλ, συστήνοντας τα READY TO SERVE COCKTAILS – CAIPI ONE.»

Με τη σειρά των προϊόντων της η PREMIUM BRANDS προσφέρει στους πελάτες της μείωση χρόνου παρασκευής και κόστους λειτουργίας.

Τα Cocktail αυτά απευθύνονται και αποτελούν αποτελεσματικό και αποδοτικό προϊόν για Café–Bar – Ξενοδοχεία – Κρουαζιερόπλοια – Εταιρείες Catering – Εκδηλώσεις – Συναυλίες – Club και όπου αλλού υπάρχει κοινό με διάθεση για κατανάλωση ποιοτικού ποτού σε καλή τιμή.

Tα έτοιμα Cocktail Caipi Οne ήταν διαθέσιμα στο Συνέδριο του ΣΕΤΕ 2016 και είχαν παρουσία με περίπτερο στις Τουριστικές εκθέσεις: Expo Hotel 2016 και 100% Hotel Show 2016. Στις εκθέσεις αυτές μάλιστα αποτέλεσαν σημαντικό πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Πηγή: aegeanews.gr

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *