Μάθε περισσότερα για την ιστορία της Tony’s Chocolonely και αλήθειες για το εμπόριο της σοκολάτας που δεν φαντάζεσαι.

Με καραμέλα και θαλασσινό αλάτι

Διαθέσιμη σε 180g και 50g

Αυτή η μπάρα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη: σοκολάτα γάλακτος γεμάτη με τραγανή καραμέλα και μια υποψία θαλασσινού αλατιού. Είναι η πιο δημοφιλής μπάρα στην Ολλανδία, και δεν ευθύνεται η πορτοκαλί της συσκευασία!

Γάλακτος 32%

Διαθέσιμη σε 180g και 50g

Η σοκολάτα γάλακτος ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε το 2005. Με εντυπωσιακό κόκκινο περιτύλιγμα προσελκύει την κύρια αποστολή – 100% σοκολάτα ενάντια στην σκλαβιά.

Γάλακτος nougat

Διαθέσιμη σε 180g

Η μπάρα γάλακτος nougat της Tony’s Chocolate περιέχει μικρά κομμάτια από τραγανά μελωμένα αμύγδαλα. Τι είπες?! Δεν απορούμε γιατί αυτή η γεύση είναι μία από τις πρώτες αγαπημένες των θαυμαστών της σοκολάτας μας…

Υγείας με 70% κακάο

Διαθέσιμη σε 180g και 50g

Αυτή η μαύρη μπάρα περιέχει 70% κακάο. Ε-βδο-μή-ντα! Αυτό σημαίνει σπόροι κακάο. Και όσο περισσότεροι σπόροι σε μία σοκολατένια μπάρα, τόσο μεγαλύτερη η επίδραση που έχει στη βιομηχανία σοκολάτας. Αυτή η μπάρα έχει σχεδιαστεί για τον πραγματικό εραστή της σοκολάτας.

Υγείας με 51% κακάο, αμύγδαλο και θαλασσινό αλάτι

Διαθέσιμη σε 180g

Ποιος είπε πως μια μπάρα σοκολάτας υγείας δε μπορεί να συνδυάσει το αμύγδαλο και το θαλασσινό αλάτι? Μπορεί και παρά μπορεί και ειδικά όταν περιέχει 51% κακάο, γίνεται εξωπραγματικά απολαυστική!

Γάλακτος 32% με φουντούκι

Διαθέσιμη σε 180g

Μοιάζει ψέμα αλλά δεν είναι… η νέα σοκολάτα γάλακτος με λαχταριστά φουντούκια είναι έτοιμη να σε ταξιδέψει γευστικά σε μέρη μαγικά όπου η σκλαβιά αγγίζει το -100%!

© Copyright - Premium Brands